Tarieven

Ontdek zonder kosten hoe ik je kan helpen

Klik hier om een kosteloos gesprek (telefonisch of online) aan te vragen waarin we bespreken hoe je je relatie tot een succes kunt maken en we onderzoeken hoe ik je kan helpen.

Nadat je aanvraag door mij is ontvangen bekijk ik of wij een goede match zijn en ik de beste coach ben voor jouw vragen. Als dat antwoord JA is plannen we een datum en tijd voor het gesprek.

Ben ik niet de juiste persoon om je te helpen dan laat ik je dat weten en geef ik je suggesties voor andere mogelijkheden om goede ondersteuning te krijgen.

Neem even de tijd om het formulier goed in te vullen. Hoe beter ik weet wat je knelpunten en vragen zijn, hoe beter ik kan beoordelen of ik je kan helpen.

NB1  Bij relatie vragen is ook individuele coaching zeer waardevol. Zelfs als je partner (nog) geen belangstelling heeft voor coaching, kan het je veel opleveren om (eerst) individuele gesprekken te hebben.
En als jij en je partner beiden opteren voor coaching, dan zijn één of meerdere individuele sessies vaak de beste start en een goede voorbereiding op partner sessies.
Bedenk: het gaat in de eerste plaats om wat JIJ anders kunt doen in de relatie, hoe JIJ de beste versie van jezelf kunt in kunt brengen in wat je samen met je partner hebt!

NB2 Ik heb in de loop van de jaren gezien dat mensen die kiezen voor langer durende begeleiding de beste resultaten halen. Verandering gebeurt niet “over night”. Verandering vraagt herhaling. Vraagt training. Ik kies ervoor met mensen te werken die werkelijk ervoor willen gaan om hun relatie tot een succes te maken.

Deze respons uit een “dank je” bericht van één van mijn klanten illustreert mijn keuze om te  werken met mensen die langer met mij aan de slag  willen:

“Je sessies hebben veel waarde voor mij, en dat realiseer ik me nu meer dan in het begin … je geeft veel om de weg te wijzen naar datgene wat essentieel is …”
Ook Tineke Rensen, zelf ondernemerscoach, werkt al langer samen met mij. Zij deelt haar ervaring in deze video:

Aanvullend schreef ze me nog het volgende over wat de samenwerking met mij haar onder meer heeft opgeleverd:

“Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, meer compassie naar andere mensen toe, meer vertrouwen in mezelf. Ik kan gemakkelijk omgaan met situaties waarbij onduidelijk is waar het naar toe gaat. Ik heb een groot deel van de controle los gelaten en kan beter in het moment zijn waardoor er veel minder gedoe is als er weer een hectisch periode is in mijn leven.”

Krijg gratis tips voor eerste verbeteringen

Vraag een kosteloos advies gesprek aan als je wilt weten hoe je relatie kunt verbeteren, of redden. Tijdens dat gesprek krijg je tips die je zelf kunt toepassen en bespreken we of wij een match zijn voor een intensieve en succesvolle samenwerking. Klik op de knop hieronder om een gesprek aan te vragen.

Gesprek aanvragen - relatie redden of verbeteren

Je vindt hier geen tarieven. Je investering hangt af van wat je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Dat bespreken we tijdens ons gesprek. Dan bespreken we ook of de timing juist is nu.

Als het NU jouw tijd voor verandering is, laten we dan eens praten en maak gelijk een afspraak.

Inspiratie en coaching om de beste versie van jezelf te zijn. In je leven. In je relatie.

>