Relatie geluk – YOUniqueTWO

YOUniqueTWO - Relatie geluk - Togetherness Coaching

Relatie geluk is PLEZIER voor drie

Relatie geluk betekent je ontspannen, vrij voelen samen in een stabiele verbinding met een ander uniek individu. Je veilig voelen, je geborgen en thuis voelen bij je partner. Op je gemak. Het betekent de ander waarderen en accepteren, vanuit waardering voor en acceptatie van jezelf. En je gewaardeerd en geaccepteerd voelen.

Relatie geluk betekent dat je leven als stel méér is dan je leven alleen. Niet omdat je alleen niet genoeg bent, of niet alleen kunt leven, maar eenvoudig omdat een plus een drie is. Omdat het heerlijk is om van iemand te houden.

YOUniqueTWO – elk uniek gaat beter samen

Het grootste cadeau dat je je partner kun geven is je beste zelf. Je unieke zelf. Twee partners die elk stevig in hun eigen schoenen staan, die zelfstandig en onafhankelijk kunnen zijn in hun samen zijn en verbinding, creëren vanuit hun uniekheid de meest spannende, vervullende en liefde-volle relatie.

Jezelf zijn, echt zijn, is het hoofdingrediënt van het magnetisme waardoor elk zich aangetrokken voelt tot de ander. Het toestaan van de voortdurende verandering in jezelf en de ander, per dag en door de jaren, houdt je relatie niet alleen levend en sprankelend, ook veilig!

Together(ness) Coaching

Relatie coaching om samen uniek te kunnen zijn. Jezelf en één te kunnen zijn. Onafhankelijk in verbinding. Weten hoe je de veiligheid kunt creëren om jezelf te laten zien en open te zijn voor de ander.

Ik help je om te gaan met de verandering in jezelf en je partner. Ik leer je eenvoudige communicatie vaardigheden om verbinding te maken, te verdiepen en te herstellen als nodig. Hoe je kunt vragen om wat je nodig hebt en hoe je er werkelijk kunt zijn voor de ander.

Ik leer je hoe je conflicten kunt voorkomen en hoe je ze samen kunt oplossen. Hoe je kunt omgaan met onvermijdelijke spanningen, tegenslagen en teleurstellingen. Ik help je zeker te zijn van jezelf en je partner, en vanuit vertrouwen van je relatie te genieten.

Nieuwsgierig?

Voel je vrij om verder rond te neuzen op deze website. Of om me simpelweg direct te bellen en te ontdekken of jij zin hebben samen met me aan de slag te gaan. Mijn nummer is 06 – 242 131 33. Of vraag mij jou te bellen:

Bel mij

PS mailen kan natuurlijk ook, naar: coach@hennycramers.com

Inspiratie en coaching om de beste versie van jezelf te zijn. In je leven. In je relatie.

>