Jezelf zijn – YOUniqueYOU

YOUniqueYOU - Individual Coaching - Jezelf zijn

Jezelf zijn is je VRIJ voelen

Jezelf zijn is het belangrijkste ingrediënt voor vitaliteit en gezondheid, voor een liefdevolle relatie, en voor succes in je werk. Jij bent de meest essentiële smaakmaker in alle aspecten van je eigen leven. Voor plezier, voor verbinding en voor voldoening.

Jezelf zijn betekent dat je weet wat je beweegt: je dromen, je voor- en afkeuren, je gevoeligheden. Het betekent ook dat je luistert naar wat je beweegt, wat je voelt en dat je het hart hebt je innerlijke signalen te volgen. Vrij, onafhankelijk van wat iedereen om je heen (en op TV en in andere media) zegt en doet.

YOUniqueYOU – jij bent uniek!

Iedereen is uniek. Er is geen tweede zoals jij. Met unieke verlangens. Unieke voorkeuren. Unieke ervaringen. En met een unieke levensweg. Je bent niet geboren om te kopiëren. Je bent geboren om te creëren!

Die levensweg kan moeiteloos. Eenvoudig door altijd en overal, in elke situatie, jezelf te zijn. Door te vertrouwen op je innerlijk kompas. Door jezelf belangrijk te vinden. Belangrijker dan ieder ander. En door jezelf goed voelen je hoogste prioriteit te maken.

Echt zijn, authentiek zijn, uniek zijn geeft het leven niet alleen meer kleur, het maakt het leven ook meer moeiteloos. Jezelf zijn is de kunst van moeiteloos zijn.

Individual(ity) Coaching

Coaching om eigen-aardig durven zijn, anders durven zijn, coaching om je eigen weg te volgen, je unieke essentie te leven en om je goed te voelen in je eigen vel. Ik help je om te weten wie je werkelijk bent en om te kunnen onderscheiden wat je ware natuur is en wat conditionering is.

Ik help je om vriendjes te zijn met je emoties, alle! – de zogenoemde negatieve en de positieve. Ik leer je hoe je je emoties kunt gebruiken als je meest geavanceerde navigatie systeem. Meer voelen en minder denken. En je vooral minder aantrekken van wat er om je heen gebeurt en van wat anderen zeggen en denken.

Ik leer je hoe je je altijd goed kunt voelen, zelfs al je je niet goed voelt. Hoe je je altijd zeker kunt voelen, zelfs als je niet zeker bent. Hoe je je waardevol, toereikend en genoeg kunt voelen, ongeacht wat je kunt, hebt of bereikt.

Nieuwsgierig?

Voel je vrij om verder rond te neuzen om deze website. Of om me simpelweg direct te bellen en te ontdekken of je zin hebt samen met me aan de slag te gaan. Mijn nummer is 06 – 242 131 33. Of vraag mij jou te bellen:

Bel mij

 

PS mailen kan natuurlijk ook, naar: coach@hennycramers.com

Inspiratie en coaching om de beste versie van jezelf te zijn. In je leven. In je relatie.

>